Головна Новини Прес-реліз 2020 У Цитрусі розповіли, яка техніка користується популярністю в період карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Цитрусі розповіли, яка техніка користується популярністю в період карантину

Покупці магазину Цитрус частіше стали цікавитись ігровими консолями, електросамокатами і термометрами

27 березня 2020, 10:01 comments7360
Поділіться публікацією:
У Цитрусі розповіли, яка техніка користується популярністю в період карантину

На сьогоднішній день весь світ переживає важкі часи і його доля залежить від кожного з нас. За даними Міністерства охорони здоров'я, станом на 10:00 27 березня, в Україні зареєстровано 218 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 47 — у місті Києві. Наразі, після ряду постанов Кабінету міністрів України, було запроваджено надзвичайну ситуацію на території всієї країни. Надзвичайна ситуація передбачає припинення руху міського транспорту та приміське сполучення, закриття всіх магазинів і торговельних точок, крім продуктових, аптек, автозаправок та магазинів техніки, необхідної для нормальної життєдіяльности громадан. 

За рекомендаціями МОЗ усі магазини, що працюють, повинні дотримуватись певних карантинних мір: обмежувати кількість людей до 1-го на 10 квадратних метрів, слідкувати за наявністю масок у всіх покупців, забезпечувати виконання усіх заходів безпеки по дезинфекції приміщень обслуговуючим персоналом. Також МОЗ наполегливо рекомендує не виходити на вулиці без нагальної потреби.

Тож, щоб мінімізувати час перебування поза домівкою та уникати місць скупчення людей, ви можете скористатися доставкою покупок з гіпермаркетів та магазинів техніки. Наприклад, у компанії Цитрус всі співробітники, які здійснюють доставку, забезпечені усіма заходами безпеки та пересуваються на індивідуальному транспорті — електросамокатах. Це зменшує контакти з людьми і знижує шанс зараження коронавірусом. Доставка працює в посиленому режимі. 

Яка ж техніка перш за все цікавить українців у стані карантину? Згідно із статистичними даними, якщо порівняти періоди 13-15 березня і 10-12 березня, відбувся приріст в пошукових запитах на сайтах техніки за наступними категоріями: 

- термометри — 100%

- ігрові консолі Playstation — 30%

- зволожувачі повітря — 90%

- відеореєстратори — 60%

- ноутбуки — 70%

- самокати — 100%

picture

Хочемо нагадати, що при введенні урядом надзвичайного стану, працюватимуть лише продовольчі магазини та аптеки. Магазини техніки буде зачинено. Тож потурбуйтесь про придбання всієї необхідної для нормальної життєдіяльності техніки вже зараз.

Мийте якомога частіше руки, використовуйте дезинфікуючі розчини, не виходьте з дому без потреби, уникайте скупчення людей, користуйтеся доставкою та лишайтеся здоровими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!