Головна Новини Прес-реліз 2020 Цитрус представив телефон №1 в Україні — нова лінійка realme вже у продажу
commentss НОВИНИ Всі новини

Цитрус представив телефон №1 в Україні — нова лінійка realme вже у продажу

На онлайн-презентації від Цитруса була представлена нова лінійка смартфонів realme

9 квітня 2020, 17:25 comments7934
Поділіться публікацією:








Цитрус представив телефон №1 в Україні — нова лінійка realme вже у продажу

На початку березня 2020 року компанія Цитрус презентувала новий, стильний, технологічний бренд в середньо-ціновому сегменті смартфонів — realme, який всього за тиждень з початку продажів увірвався в п'ятірку найбільш затребуваних брендів смартфонів в Україні. Тож, 7 квітня realme анонсував старт продажів нової лінійки 6-ї серії смартфонів і бюджетника realme C3, героїв, які стануть вашими незамінними помічниками в цей нелегкий час. Мета компанії realme, як одного з найбільш популярних технологічних брендів, — впроваджувати якомога більше передових розробок високого рівня за доступною ціною. Так партнерство з провідними виробниками мобільних процесорів Qualcomm і MediaTek дозволяє realme обходити конкурентів своєю продуктивністю і завойовувати лідируючі позиції в benchmark тестах серед конкурентів свого цінового сегмента.

Використання передових технологій, потужність, доступність і стиль дозволяють компанії realme встановити нові стандарти кращого телефону для молоді. Так, 60% більш ніж 27 мільйонів користувачів realme — молодше 25 років.

Впровадити 64 Мп камери і 6-ти модульні камери в смартфон середнього рівня, а NFC — в смартфон базового рівня — сміливо? Для технологічного трендсеттера realme можливо все:

realme 6 — герой геймінга, найпотужніший смартфон з чотирма камерами в сегменті і першокласний геймінговий експірієнс. Для нього підібрані найкращі процесори, оптимізовані під геймінг, поліпшена ОС з точки зору геймінга, збільшена батарея, зарядка акумулятора ємністю 4300 мАг займе всього 1 годину і доданий 90 Гц дисплей для суперплавної картинки. На ринок телефон вийде в двох колірних рішеннях: Синя комета і Біла комета.

realme 6 буде представлений в трьох варіаціях пам’яті з наступними цінами:

realme 6 4/64 Гб — 6599 грн

relame 6 4/128 Гб — 6999 грн

realme 6 8/128 Гб — 7299 грн

realme 6 Pro — новий рівень фотографічного досвіду для смартфонів до 10000 грн: 6 камер, 20-ти кратний зум, подвійна селфі-камера, вбудована в екран з ультраширококутним об'єктивом, селфі-зйомка зі швидкістю 120 кадрів в секунду і UIS Max відео стабілізація забезпечують кращий досвід відеозйомки. 8-ядерний чіпсет Qualcomm Snapdragon 720G і графічний процесор Adreno 618 відмінно впораються з багатозадачністю і складної ігровою графікою. Представлений в двох колірних рішеннях: синій і червоний.

realme 6 Pro надійде в продаж з комплектацією пам'яті 8 / 128Гб і буде коштувати 8999 грн.

realme 6i від конкурентів відрізняє, в першу чергу, акумулятор ємністю в 5000 мАг, який заряджається через USB-C роз'єм і підтримує швидку зарядку в 18 ват. Також телефон підтримує функцію зворотної зарядки і може зарядити навушники або смартфон. realme 6i — перший cмартфон з процесором MediaTek Helio G80 з 2-х ядерним Cortex-A75, що працює на частоті 2 ГГц, і 6 Cortex-A55 з частотою 1,8 ГГц. Основна камера складається з 4 модулів.

realme 6i буде доступний в двох варіаціях пам'яті за наступними цінами:

realme 6i 3/64 Гб — 4999 грн

realme 6i 4/128 Гб — 5499 грн

realme C3 — бюджетник з технологією NFC перевершить всі ваші очікування. Гаджет оснащений потужним новим восьмиядерним процесором MediaTek Helio G70. Він прекрасно справляється як з повсякденними завданнями, так і з іграми. Це перший смартфон з 3 камерами в цьому ціновому сегменті. У гаджеті є зручно розташований сканер відбитків і передбачено розблокування по обличчю.

realmе C3 буде доступний в двох варіаціях пам'яті з наступними цінами:

realme С3 2/32 Гб — 3499 грн

realme С3 3/64 Гб — 3999 грн

Компанія realme обіцяла порадувати своїх поціновувачів:

— новими TWS навушниками — до кінця весни

— смарт ТВ і смарт-годинниками — до кінця літа 

Скажемо по секрету: це не всі новинки. Компанія повідомляє, що веде роботу над новими розумними гаджетами, які анонсує в недалекому майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Аміна

8 березня 2024, 19:00

це моя улюблена модель айфон 13! сама користуюсь ним не один день, він просто чудесний. купила правда 13 міні -https://icoola.ua/apple-iphone-13-mini/ в айкулі, але різниця лише в розмірі, за то працює дуже продуктивно

Анна

8 березня 2024, 18:50

ну не знаю, реалми крутой но как по мне лучше вcего со смартфонов выбирать айфоны. они идеальны, камера, работа самого телефона просто идеальна. я недавно купиалт смарфон отцу на его реалми, очень доволен, работает идеально, не лагает, фото как у профи. маме еще ххочу купить. кстати покупала на ябко и айкуле. но айкула немного дешевле но качественнее что явно огромный плюс

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!