Головна Новини Прес-реліз 2020 Допомога в боротьбі з COVID-19: бізнесмен Олексій Федоричев виділив 25 млн грн Одеській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога в боротьбі з COVID-19: бізнесмен Олексій Федоричев виділив 25 млн грн Одеській області

Гроші виділили як компанії Федоричева, так і сам бізнесмен з особистих коштів

10 квітня 2020, 17:30 comments8964
Поділіться публікацією:
Допомога в боротьбі з COVID-19: бізнесмен Олексій Федоричев виділив 25 млн грн Одеській області

В Одеській області станом на ранок 10 квітня 2020 року зареєстровано 46 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. За різними прогнозами, пік розвитку епідемії в регіоні прийдеться або на 14-15 квітня, або на кінець квітня. Оскільки медична система регіону погано підготовлена до насувається кризи, на допомогу медикам нині включаються всі небайдужі – у тому числі за межами Одеси і навіть України.

Серед них – Олексій Федоричев, власник компанії Fedcominvest Monaco. Громадянин Угорщини, який емігрував з СРСР у 1989 році, перерахував на допомогу у боротьбі з поширенням коронавіруса $1 млн. Гроші виділили як компанії Федоричева, так і сам бізнесмен з особистих коштів.

Ці кошти, в першу чергу, будуть спрямовані на закупівлю ПЛР-тестів, а також захисних засобів для медичного персоналу. За різними даними, середня ціна приладу для ПЛР-тестування перевищує 750 тис грн, а реактиви, необхідні для проведення діагностики, також коштують дуже дорого. Очевидно, гроші, виділені бізнесменом, нададуть істотну підтримку країні.

Нагадаємо, Олексій Федоричев є власником компаній ТІС-Зерно і ТІС-Міндобрива, а також співвласником інших компаній в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!