Головна Новини Прес-реліз 2020 Медіагрупа "Коментарі" представляє рейтингову платформу Ratings.Comments.UA
commentss НОВИНИ Всі новини

Медіагрупа "Коментарі" представляє рейтингову платформу Ratings.Comments.UA

Власна рейтингова платформа медіагрупи "Коментарі" допоможе більш чітко відстежувати громадську думку в режимі «онлайн»

6 травня 2020, 08:30 comments4616
Поділіться публікацією:
Медіагрупа "Коментарі" представляє рейтингову платформу Ratings.Comments.UA

Коронавірус і карантин посилили тренд на діджиталізацію абсолютно для всіх сфер життя. Цей тренд спостерігався давно, але саме зараз він найбільш сильний і є відповіддю на потужний запит суспільства на онлайн-сервіси, який ЗМІ не можуть ігнорувати. Медіагрупа "Коментарі" прийняла цей виклик і пропонує широкої аудиторії, колегам журналістам і експертам з різних сфер сучасний зручний інструмент для галузевих експрес-опитувань – рейтингову платформу Ratings.Comments.UA.

Багато профільних об'єднань і асоціацій стикаються з необхідністю проводити регулярні опитування з найбільш важливих і резонансних питань у своєму сегменті. Зі схожою проблемою стикаються політики і політологи, а також ЗМІ (в тому числі регіональні). Не менш важлива думка бізнесу – особливо в такий складний час, як зараз. Наша платформа допоможе у всіх цих випадках, адже спеціально адаптована під сегментування аудиторії за професійною ознакою, щоб можна було дізнатися реакцію вузької категорії громадян на ту чи іншу проблему.

Щоб уникнути фейків і інших ризиків у сфері безпеки, ми зробили реєстрацію через Фейсбук з ручною модерацією акаунтів (але не голосів – ваш голос повністю анонімний!). Це дозволяє вам бачити істинний результат без будь-яких махінацій. Підсумки опитування будуть оформлені у вигляді інфографіки та статей з коментарями лідерів рейтингу.

Взяти участь в опитуванні кожен бажаючий може на рейтинговій платформі.

Медіагрупа "Коментарі" рада повідомити, що в майбутньому ми маємо намір проводити опитування в найрізноманітніших сферах: політика, бізнес, культура, екологія, корпоративна соціальна відповідальність і багато іншого. Підписуйтесь, щоб не пропустити важливі для вашої аудиторії опитування і стати частиною масштабної всеукраїнської онлайн-ініціативи, що здатна змінити підхід до опитувань в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!