Головна Новини Прес-реліз 2020 ТОП-50 політичних експертів та аналітиків: доля лідерів залежить від думки наших читачів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-50 політичних експертів та аналітиків: доля лідерів залежить від думки наших читачів

Медіагрупа «Коментарі» пропонує всім бажаючим взяти участь у масштабному онлайн-опитуванні на нашій новій рейтинговій платформі Ratings.Comments.UA

6 травня 2020, 10:00 comments4143
Поділіться публікацією:
ТОП-50 політичних експертів та аналітиків: доля лідерів залежить від думки наших читачів

Незважаючи на карантин, політичний сезон в Україні у розпалі. Щоправда, цього разу він трохи незвичний, адже йому довелося перейти онлайн, як і багатьом іншим сферам життя. Як і в звичайний, "некарантинний" час, редакція порталу "Коментарі" чітко відстежує інформаційні тренди і регулярно підключає до обговорень політичних експертів, які роз'яснюють читачам, що ж насправді відбувається українському політикумі.

У зв'язку з цим ми пропонуємо вам визначити, хто з них найкращий. Вибирати будемо спільно – експерти, журналісти і читачі "Коментарів". Рейтинг "ТОП-50 політичних експертів і аналітиків" це наш власний індекс, що складається з трьох елементів:

1) Опитування самих політичних експертів – 1 голос = 2 бали. Хто може оцінити професійні якості фахівця краще, аніж його колеги по цеху?

2) Журналісти – 1 голос = 2 бали. Саме медіа запрошують у свої ефіри аналітиків і політологів, транслюють їх думки на своїх паперових або електронних сторінках для широкої аудиторії. Тому думка журналістів в особі головних редакторів, топ-менеджерів та медіаекспертів важлива для нашого індексу.

3) Оцінка користувачів – 1 голос = 1 бал. Кожен окремий читач не такий впливовий, як перші дві категорії, але всі разом вони сила. Саме читачі і глядачі є кінцевим споживачем інформаційного продукту, який пропонують ЗМІ та лідери громадської думки. Їх сила в кількості, і ми це врахували у своєму індексі ТОП-50.

Підсумки конкурсу ми оформимо у вигляді інфографіки, а також серії матеріалів, де лідери опитування зможуть більш розгорнуто розповісти про існуючі в Україні політичні розклади, прогнози і ризики.

Хочете дізнатися, хто кращий політичний експерт України? Підпишіться!

Хочете самі вплинути на результат? Проголосуйте за свого кумира!

Все у ваших руках і виключно онлайн – вирішуйте долю цілого експертного співтовариства в один клік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!