Головна Новини Прес-реліз 2020 Всеукраїнський рейтинг президентів: нове масштабне опитування медіагрупи "Коментарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Всеукраїнський рейтинг президентів: нове масштабне опитування медіагрупи "Коментарі"

«Коментарі» пропонують вибрати найбільш ефективного главу держави в нашій новітній історії – без маніпуляцій і підтасовувань

21 травня 2020, 20:21 comments5884
Поділіться публікацією:
Всеукраїнський рейтинг президентів: нове масштабне опитування медіагрупи "Коментарі"

Персона президента в Україні завжди була неоднозначною. У одних лідерів навіть після відставки зберігається фанклуб і політична вага, а інші опиняються в посиланні під Ростовом або в безвісності на пасіці. Всі ці персони по-своєму цікаві, але хто з них був найбільш ефективним? Відповідь спробували дати соціологи в недавніх дослідженнях, де вони назвали кращого з кращих. І ним виявився другий президент Леонід Кучма.

Але ці дослідження викликали в нас питання. Зокрема – хто в них постійно бере участь і чому цих людей ніхто не знає? Звертаючись до наших читачів і колег-журналістів, ми не знайшли нікого, чию думку врахували б соціологи. І прийшли до висновку, що цю проблему треба вирішувати через власне опитування, в прозорості якого у нас немає ніяких сумнівів. У ньому зможуть взяти участь усі бажаючі. Достатньо реєстрації в Facebook і готовності висловити свою позицію в пару кліків.

У вітчизняній історії з президентами траплялося багато казусів, які ускладнюють цей вибір. Перший президент з'явився, фактично, раніше держави. Другий правив два терміни, хоча і перша каденція була випадковою. Третій переміг у третьому турі. Четвертий зник у вівторок. П'ятий оскандалився і розгромно програв вибори шостому – коміку і актору. Був ще один – який правив і навіть вів війни, але не обирався народом. Хто ж з них найбільш ефективний?

Ми хочемо дати читачам, політикам і експертам можливість вибрати "кращого" серед них. Того, кого люди вважають найбільш ефективним, за кого їм жилося найкраще ментально і матеріально. І нехай переможе найдостойніший!

Нагадаємо також, що медіагрупа "Коментарі" пропонує всім бажаючим взяти участь у масштабному онлайн-опитуванні на нашій новій рейтинговій платформі Ratings.Comments.UA.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!