Головна Новини Суспільство права людини В Україні запустили онлайн-курс допомоги при домашньому насильстві
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили онлайн-курс допомоги при домашньому насильстві

Програма розроблена за сприяння ОБСЄ

20 липня 2019, 12:18 comments1774
Поділіться публікацією:
В Україні запустили онлайн-курс допомоги при домашньому насильстві

Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією EdEra створено новий онлайн-курс з протидії домашньому насильству. Про це повідомляється на сайті ОБСЄ.

"Цей курс розрахований на широку аудиторію і має на меті сприяти поширенню обізнаності українців про те, що таке домашнє насильство та як його подолати", — йдеться в повідомленні.

Відвідувачі курсу дізнаються, які форми може мати домашнє насильство, в тому числі фізичне, сексуальне, психологічне та економічне. Тексти, лекції та ілюстрації допоможуть розібратися в причинах і наслідках, що обумовлюють насильство.

"Курс може бути корисним для тих, хто вже працює в цій сфері, а також для тих, хто постраждав від домашнього насильства, або людей, які стали свідками такого випадку. Цей курс надає детальний опис дій, щоб вирішити проблему з допомогою наявних державних інструментів і ресурсів неурядових організацій", — повідомили в офісі Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Курс буде також використаний у тренінгових програмах, що реалізуються за сприяння ОБСЄ в Україні для фахівців, що працюють в цій сфері — правоохоронців, соціальних працівників і психологів, а також педагогів шкіл і університетів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні запустили програму по боротьбі з домашнім насильством.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!