Головна Новини Суспільство У Львівській області 19-річний водій збив жінку з двома дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області 19-річний водій збив жінку з двома дітьми

Медикам не вдалося врятувати життя 42-річної жінки, дітей діагноз невідомий.

21 липня 2019, 19:17 comments1026
Поділіться публікацією:
У Львівській області 19-річний водій збив жінку з двома дітьми

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні у Львівській області. За попередніми даними обласної поліції, близько 6.50 на автодорозі Київ – Чоп у селі Козьова, Сколівського району водій автомобіля "Рено Трафік", 19-річний місцевий житель, виїхав за межі проїжджої частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з'їхав у кювет і перекинувся.

42-річну жительку Сколівського району та двох її дочок у віці 12 і 14 років з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Незважаючи на зусилля медиків, через численні травм не сумісні з життям, врятувати жінку не вдалося. Діагнози дітей уточнюються.

За даним фактом поліція відкрила кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в ніч на 20 липня недалеко від села Віта Поштова під Києвом сталося ДТП зі смертельним результатом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!