Головна Новини Суспільство події Українців застерегли від подорожей лісами Португалії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців застерегли від подорожей лісами Португалії

Побоювання викликають масштабні пожежі, які несуть загрозу населенню

21 липня 2019, 19:35 comments1881
Поділіться публікацією:
Українців застерегли від подорожей лісами Португалії

Посольство України в Португальській Республіці рекомендує громадянам України утриматися від відвідування лісовій місцевості у зв'язку з масовим возгорянням лісів.

Зокрема, мова йде про масштабні пожежі в районі селища Віла де Реі і Серта (округ Каштелу Бранку), які продовжують нести загрозу місцевому населенню.

Крім цього, за повідомленням Національної служби цивільного захисту ПР, унаслідок прогнозованого підвищення середньодобової температури в центральній і північній частині країни, існує загроза поширення стихії.

"Громадянам України, які знаходяться в цьому районі, слід уважно стежити за повідомленнями місцевих служб, у тому числі, шляхом розсилки попереджувальних sms-повідомлень про розвиток ситуації та виконувати інструкції пожежно-рятувальних служб. У зв'язку з цим, просимо громадян бути обережними, повідомляти про виникнення пожеж або попаданні в небезпечну ситуацію, перш за все, ставити до відома португальські пожежно-рятувальні служби за номером 112", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляли "Коментарі", Португалія підтримує пропозицію офіційного Києва про введення миротворчої місії ООН в Донбасі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!