П'яні водії обох авто не змогли поділити дорогу в Києві

На обох водіїв патрульні склали протоколи

В Києві на перехресті вулиць Тупикова і Голего двоє водіїв не змогли поділити дорогу. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

"На перехресті вулиць Тупикова і Голего сталася незвичайна ДТП. Водій автомобіля Toyota зупинився на червоне світло світлофора, а коли включився зелений - почав рух та скоїв зіткнення з автомобілем Chrysler, який зупинився попереду і намагався зробити поворот наліво. Незвичайним у цьому ДТП є навіть не те, що прибувши на місце події, патрульні виявили в обох учасників ДТП явні ознаки алкогольного сп'яніння, а причини чому вони сіли за кермо", - йдеться в повідомленні.

В салоні автомобіля Toyota був один тверезий пасажир з посвідченням водія, але за кермо його не пустили товариші. Пасажир розповів, що спочатку за кермом повинен був їхати саме він, адже вони святкували день народження водія автомобіля і він спеціально не пив, щоб всіх розвести по домівках. Коли ж вони зібралися їхати додому - іменинник повідомив, що сам всіх розвезе, тому що не боїться ні патрульних, ні відповідальності.

Водій Chrysler вважав, що алкоголь, який він вживав ще ввечері, вже вийшов, адже в інтернеті написано, що пиво виводиться через кілька годин. На обох водіїв патрульні склали протоколи.


Як повідомляли "Коментарі", пилот літака, що летів з ірландського Балфаста на Ібіцу здійснив вимушену посадку у Франції за надутою п'яним бешкетником на борту секс-ляльки Винуватця екстреної посадки, поведінка якого екіпаж характеризував як "руйнівний" і "агресивна", затримали в аеропорту Тулузи.