Головна Новини Суспільство події Майже весь Київ може залишитися без води через будівництво
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже весь Київ може залишитися без води через будівництво

«Київводоканал» має намір звернутися у відповідні інстанції для з'ясування обставин, за яких підготовка до незаконного будівництва стала можлива

24 липня 2019, 11:14 comments1318
Поділіться публікацією:








Майже весь Київ може залишитися без води через будівництво

65% Києва може залишитися без водопостачання через незаконного будівництва в межах охоронної зони Деснянської водопровідної станції. Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

"Київводоканал" глибоко стурбований такою ситуацією, оскільки ділянка, яка зараз захищається бетонним парканом, знаходиться безпосередньо на водоводах Д=1200-1400 мм, що транспортують воду з водозабірного ковша на очисні споруди водопровідної станції", — йдеться в повідомленні.



Виявилося, що сам ківш також розташований в районі 300 метрів від ділянки, що є нонсенсом і суперечить діючим санітарним правилам і нормам.

"Ківш і водоводи мають стратегічне значення для Києва, адже Деснянська водопровідна станція забезпечує 65% питної води міста", — підкреслили в "Київводоканалі".

Була представлена карта, на якій зона водопостачання вищезазначеній станції позначено рожевим кольором:

ZxqNfg_iv3zIWMPPWmfmic1tY.jpg


"Київводоканал" має намір звернутися у відповідні інстанції для з'ясування обставин, за яких підготовка до незаконного будівництва стала можлива.

Як повідомляли "Коментарі", Київський міський голова Віталій Кличко був викликаний на допит в Державне бюро розслідувань.

Столичному градоначальнику була вручена повістка по одному із справ по земельних махінацій, які були порушені за заявою адвоката Марини Париновой, партнера юриста Андрія Портнова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!