Головна Новини Суспільство події У Москві під час відспівування небіжчиці у неї з носа пішла кров
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві під час відспівування небіжчиці у неї з носа пішла кров

Це шокувало рідних і близьких померлою

24 липня 2019, 12:44 comments7370
Поділіться публікацією:
 У Москві під час відспівування небіжчиці у неї з носа пішла кров

Жахливий інцидент стався під час відспівування померлою жінки у храмі Усікновення глави Іоанна Предтечі в Москві. У померлої пішла кров з носа.

Довгий час кров не могли зупинити. Панотець спинив обряд, так як подумав, що жінка, можливо, не мертва, а перебуває в летаргічному сні. Він наполіг на тому, щоб в храм викликали медиків. Прибулі лікарі швидкої допомоги провели обстеження, і все ж підтвердили, що жінка мертва.

"Нічого страшного. Буває це. Це не перший раз. Це нормальне явище. Тіло ж потормошили, так скажемо. Його піднімають. Буває таке. Це не рідкість. Це не нонсенс. У мене у свекра кров з рота пішла. Ми його стали перекладати, рухати туди-сюди. Нормальне явище". Чоловік у морзі пролежав три доби заморожений. А тут відтанув і ожив? Ми ж не святі. Ми ж не Лазар чотириденний, якого Господь воскресив", — сказала служителька храму.

Як повідомляли "Коментарі", жкерівника Китаю поховали в сріблястому Hyundai Sonata. Таким було останнє бажання померлого. Відео незвичайних похорону, зняте в місті Баодін недалеко від Пекіна, з'явилося в Мережі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!