Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Стало відомо, де в Україні найбільше педофілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де в Україні найбільше педофілів

У ГПУ оприлюднила статистику по регіонах

25 липня 2019, 10:29 comments5396
Поділіться публікацією:
Стало відомо, де в Україні найбільше педофілів

Згідно з даними Генпрокуратури України, Київська область стала лідером за кількістю нападів педофілів на дітей з початку 2019 року. Про це повідомили в прес-службі відомства.

В Україні за 6 місяців було скоєно безліч нападів сексуального характеру. Відомо, що через це постраждали як мінімум 32 дитини.

Найбільше випадків зафіксовано у Київській області — сім. Далі йде Донецька область, де постраждали п'ятеро дітей. Потім Одеська область, де за півроку четверо дітей стали жертвами педофілів.

У Харківській області правоохоронці зафіксували три випадки. У Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях було по два випадки. У Житомирській, Івано-Франківській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій від сексуального насильства постраждало по одному малюкові.

У всіх інших областях подібних злочинів зафіксовано не було. Також наголошується, що немає інформації щодо анексованого Криму.

Як повідомляли "Коментарі", в Україні 12 липня набув чинності закон щодо хімічної кастрації педофілів.

Проект закону пропонує ввести для педофілів покарання у вигляді примусової хімічної кастрації, створити публічний реєстр осіб, які були засуджені за зґвалтування або сексуальне насильство щодо неповнолітніх встановити довічний адміністративний нагляд за такими особами після їх звільнення із в'язниці.

Покарання у вигляді примусової хімічної кастрації полягає у примусовому введенні засудженому антиандрогенних препаратів, що складаються з хімічних речовин, мають на меті зменшити лібідо і сексуальну активність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!