Головна Новини Суспільство події У київському метро почали встановлювати інтерактивні панелі
commentss НОВИНИ Всі новини

У київському метро почали встановлювати інтерактивні панелі

На панелях буде показуватися схема метро, виходи на певній станції

25 липня 2019, 11:58 comments1204
Поділіться публікацією:
У київському метро почали встановлювати інтерактивні панелі

У київському метро в пілотному режимі почали встановлювати мультифункціональні інформаційні панелі. Дві з них вже з'явилися на станції "Позняки".

На панелях пасажири зможуть подивитися схему метро, виходи на певній станції, а також відеоролики, що показують виходи з метро і об'єкти, які знаходяться поруч з ними (вулиці, зупинки транспорту, пам'ятки). За допомогою панелей можна викликати супровід для людини з інвалідністю або чергову.

4s7auIHVYAzCYqUNxW3zXf1oF.jpg

На екранах також будуть показувати рекламу. Зараз їх ще налаштовують. Інформаційні панелі в метро за свій рахунок встановлює компанія "Транс-медіа", що займається рекламою в метро. Установка узгоджена з міською владою.

2E1QcnExI1y0T3RrnzlOaGW8O.jpg

Як повідомляли "Коментарі", автомати з продажу жетонів у метро почали відключати від системи оплати в кінці травня цього року. 31 жовтня метро повністю відмовиться від жетонів. Замість них пасажири будуть користуватися картками, банківськими картками та квитками з QR-кодом.

Тим часом на сайті КМДА зареєстрована петиція з пропозицією відмовитися від ідеї ліквідувати жетони для проїзду в метро. За словами автора петиції, відмова від жетонів призвів до колапсу: наприклад, щоб потрапити до поїздів метро на станції "Чернігівська", необхідно вистояти 15 хвилин черги до кас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!