Колишнього начальника поліції Одещини затримали за продаж "лівих" цигарок

Затримані чотири людини

Правоохоронці затримали колишнього начальника Головного управління поліції в Одеській області Дмитра Головіна і його колишнього заступника Костянтина Гейко.

"Детективи НАБУ і департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції… викрили чотирьох осіб, які незаконно заволоділи великою партією цигарок, раніше вилучених з обігу. Йдеться про екс-керівника Національної поліції в Одеській області, його першого заступника, а також про двох керівників приватних підприємств. Їм всім повідомлено про підозру", - заявив заступник директора Одеського територіального управління НАБУ Олексій Нижниченко.

Усім підозрюваним інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення і розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання фігурантам справи запобіжного заходу.

В ході розслідування з'ясувалося, що в 2017 році підприємці у змові з колишнім керівництвом Главку поліції заволоділи сімома контейнерами тютюнових виробів, які були речовим доказом в одному з проваджень. Вартість товару досягала 50 млн грн.

затримання Головіна і Гейко.