Головна Новини Суспільство події Ексзаступник начальника поліції Одещини втік від силовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексзаступник начальника поліції Одещини втік від силовиків

Втік ще один фігурант кримінальної справи

25 липня 2019, 18:54 comments2085
Поділіться публікацією:
Ексзаступник начальника поліції Одещини втік від силовиків

Колишній заступник начальника Головного управління поліції Одеській області Костянтин Гейко переховується від українського слідства, повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Вживаються заходи до встановлення місцезнаходження заступника керівника ГУ НП, якому також повідомлено про підозру за ч.5 ст. 191 КК України у порядку, передбаченому КПК України для вручення повідомлень, через переховування останнього", — сказано в повідомленні.

Також було встановлено, що керівник однієї з фірм, який є фігурантом справи, переховується за кордоном.



Як повідомляли "Коментарі", раніше представники НАБУ повідомили про затримання колишнього начальника Главку поліції в Одеській області Дмитра Головіна, його заступника та двох директорів фірм. Їм були вручені підозри.

Колишнім поліцейським і підприємцям інкримінують ч. 5 ст. 191 (привласнення і розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). НАБУ і департамент внутрішніх розслідувань Нацполиции встановили, що Дмитро Головін, Костянтин Гейко і двоє підприємців заволоділи великою партиею контрафактних цигарок на суму близько 50 млн грн, які були речовими доказами у кримінальній справі, з метою їх продажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!