Міносвіти дало рекомендації при вступі на бюджет понад 60 тисячам абітурієнтів

Вся інформація буде відображатися в особистих електронних кабінетах вступників

У Міністерстві освіти і науки України відбувся розподіл на бюджетні місця у висших навччальних закладах. Рекомендації отримали 60 тисяч 354 вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного напрямків).

"У тих абітурієнтів, які отримали рекомендацію, навпроти одної з заяв статус зміниться на "Рекомендовано до зарахування". Рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, по одній заяві", - йдеться в повідомленні відомства.

Таким вступникам треба до 18.00 31 липня виконати вимоги для зарахування і особисто принести до вишу оригінали документів.

"Вступників, які виконають вимоги, повинні зарахувати до 12.00 1 серпня, про що заклад видає відповідний наказ. Тому в електронному кабінеті вступника статус заяви повинен змінитися на "Включений до наказу". Якщо вступник не виконає вимоги до зарахування до 18.00 31 липня, то його рекомендація на бюджет анулюється, а заява отримує статус "Виключено із списку рекомендованих", - уточнили в МОН.

Як повідомляли "Коментарі", Міністерство освіти і науки України врегулювало питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання у наступному році.