Головна Новини Суспільство Наука та освіта Міносвіти дало рекомендації при вступі на бюджет понад 60 тисячам абітурієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міносвіти дало рекомендації при вступі на бюджет понад 60 тисячам абітурієнтів

Вся інформація буде відображатися в особистих електронних кабінетах вступників

26 липня 2019, 16:37 comments1832
Поділіться публікацією:
Міносвіти дало рекомендації при вступі на бюджет понад 60 тисячам абітурієнтів

У Міністерстві освіти і науки України відбувся розподіл на бюджетні місця у висших навччальних закладах. Рекомендації отримали 60 тисяч 354 вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного напрямків).

"У тих абітурієнтів, які отримали рекомендацію, навпроти одної з заяв статус зміниться на "Рекомендовано до зарахування". Рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, по одній заяві", — йдеться в повідомленні відомства.

Таким вступникам треба до 18.00 31 липня виконати вимоги для зарахування і особисто принести до вишу оригінали документів.

"Вступників, які виконають вимоги, повинні зарахувати до 12.00 1 серпня, про що заклад видає відповідний наказ. Тому в електронному кабінеті вступника статус заяви повинен змінитися на "Включений до наказу". Якщо вступник не виконає вимоги до зарахування до 18.00 31 липня, то його рекомендація на бюджет анулюється, а заява отримує статус "Виключено із списку рекомендованих", — уточнили в МОН.

Як повідомляли "Коментарі", Міністерство освіти і науки України врегулювало питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання у наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!