Зеленський прибув до Одеси на концерт своїх "колишніх"

На концерті традиційно було багато політичних жартів

Президент Володимир Зеленський 26 липня прибув з приватним візитом до Одеси, де відвідав концерт гумористичного шоу "Ліга сміху", ведучим якого він був до обрання главою держави, передає "Думська".

Президент прибув економ-класом регулярного рейсу "Міжнародних авіаліній України". На концерті також були присутні його дружина і глава Офісу президента Андрій Богдан.



"У залі присутній наш колишній. Ведіть себе зухвало, щоб йому було завидно", — попередив жартома новий ведучий "Ліги сміху" Євген Кошовий.


Відзначається, що було дуже багато політичних жартів. В першу чергу "дісталося" колишньому президенту Петро Порошенку і людям, які проголосували за нього у другому турі виборів. Об'єктами жартів також були лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко і мер Києва Віталій Кличко. При цьому жарти про Зеленском були компліментарними, зокрема, на тему спілкування з регіональними державними чиновниками.

Вже після концерту голова ВП Андрій Богдан виклав у своїй соцмережі фото з президентом і Євгеном Кошовим, яке підписав президент, голова ОПУ і прем'єр-міністр".



Варто відзначити, Олена Зеленська та охорона глави держави прибули до Одеси спецбортом авіакомпанії "Україна".