Головна Новини Суспільство релігія ПЦУ закликає посилити міжнародні санкції проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ПЦУ закликає посилити міжнародні санкції проти РФ

Міжнародну громадськість закликають вимагати від Росії припинити порушувати права української православної громади Криму.

27 липня 2019, 18:29 comments5311
Поділіться публікацією:
ПЦУ закликає посилити міжнародні санкції проти РФ

Православна церква України (ПЦУ) висловлює рішучий протест щодо подальшого насильства російської окупаційної влади проти ПЦУ в Криму. Про це повідомляється на сайті ПЦУ.

Як зазначається, останнім часом цілеспрямовано було пошкоджено і розграбовано будівлю та майно кафедрального собору святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги та Управління Кримської єпархії УПЦ в Сімферополі. Віруючим також були створені перешкоди для доступу в храм і єпархіального управління.

"ПЦУ в черговий раз вимагає від Російської Федерації припинити свідоме порушення в окупованій АР Крим і в Севастополі одного з основоположних прав людини — права на свободу совісті і віросповідання", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, ПЦУ закликало українську і міжнародну громадськість вимагати від Росії припинити порушувати права української православної громади Криму, а винних — притягнути до відповідальності. А також — посилити міжнародні санкції проти РФ.

В повідомленні додається, що залучити до відповідальністі також необхідно конкретних посадових осіб "суду", "судовиконавців", "міністерства майна" і всіх інших, хто причетний до порушення права на свободу совісті та віросповідання в окупованому Криму.

Раніше, видання "Комментарии" вже повідомляло про те, що переселенець попросив Зеленського повернути потяги в Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!