Головна Новини Суспільство події У Києві турагентство продало «липові» путівки на 4 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві турагентство продало «липові» путівки на 4 млн гривень

На даний момент відомо про 28 постраждалих

28 липня 2019, 09:34 comments7733
Поділіться публікацією:
У Києві турагентство продало «липові» путівки на 4 млн гривень

У столиці директора турагентства підозрюють у заволодінні понад 4 млн гривень на продажі фіктивних туристичних путівок. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Зловмисник заздалегідь зняв офісне приміщення в Дарницькому районі на вулиці Декабристів і влаштував його під туристичне агентство. Клієнтам пропонували подорожі на елітні курорти Туреччини, Чехії, Мексики, ОАЕ, Індії і острови Балі, Мальдів, Маврикій за цінами нижче ринкових.

Під приводом бронювання поїздок зловмисник підписував з постраждалими договір про надання туристичних послуг і видавав касовий ордер про отримання грошових коштів. Однак у подальшому будь-які дії по організації цих поїздок не скоював і документи для подорожей клієнтам не видавав.

"Під час досудового розслідування в правоохоронні органи столиці звернулися 28 ошуканих громадян, які оплатили путівки в туристичному агентстві, однак послуги так і не отримали", — йдеться в повідомленні.

Київська прокуратура повідомила про підозру директору турагентства за ч. 4 ст. 190 КК, яка передбачає конфіскацію майна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ПАТ "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на "сезонні" потяги до морського узбережжя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!