Головна Новини Суспільство події Ryanair підняв ціну на пріоритетну посадку і перевезення багажу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ryanair підняв ціну на пріоритетну посадку і перевезення багажу

Бюджетна авіакомпанія оголосила про збільшення вартості послуг

29 липня 2019, 11:55 comments1314
Поділіться публікацією:
 Ryanair підняв ціну на пріоритетну посадку і перевезення багажу

Ірландський лоукостер Ryanair підняв ціну на пріоритетну посадку і перевезення багажу. Зміни вже вступили в силу і поширюються на всі рейси Ryanair і Lauda, повідомляє Lowcostavia.

Ціна послуги Priority (пріоритетна посадка) раніше була в межах 6-10 євро, а тепер становить 6-12 євро. Також подорожчав малий зареєстрований багаж до 10 кг – пасажирам доведеться платити від 10 до 17,5 євро при оформленні послуги при бронюванні і 10-25 євро після покупки авіаквитка. До цього діапазон цін становив 10-12 євро і був однаковим як при оформленні послуги при купівлі квитка, так і після цього.

 Як повідомляли "Коментарі", найбільша в Європі авіакомпанія Ryanair перевезла мільярдного пасажира з моменту першого свого польоту в 1985 році.

Нагадаємо, що Ryanair управляє флотом з 397 літаків Boeing 737-800. Також є ще один Boeing 737-700, який компанія використовує для чартерних перевезень і для тренувань пілотів. За підсумками останнього фінансового року, що завершився 31 березня, лоукостер збільшив чистий прибуток на 6% – до 1,32 млрд євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!