Головна Новини Суспільство події На курортах Азовського моря виявили небезпечну інфекцію
commentss НОВИНИ Всі новини

На курортах Азовського моря виявили небезпечну інфекцію

Інфекція потрапляє в організм людини через ротову порожнину або слизову

30 липня 2019, 13:57 comments1594
Поділіться публікацією:
На курортах Азовського моря виявили небезпечну інфекцію

На курортах Азовського моря зросла кількість випадків захворювання гострою кишковою інфекцією. Про це повідомляє прес-служба Запорізького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

У повідомленні говориться, що на курорти Азовського моря прийшла гостра кишкова інфекція, надзвичайно небезпечна для дітей. При цьому, сама інфекція легко потрапляє в організм людини через ротову порожнину або слизову.

"З 20.07.19 за 26.07.2019 захворюваність гострою кишковою інфекцією на 27% вище рівня минулого тижня, зареєстровано 275 випадків", — йдеться в повідомленні.

Основною причиною захворювання була неякісна м'ясна продукція — 24,2%, молочна продукція — 20,0%, овочі, фрукти — 17,0%.

Крім того, 17 людей підхопили інфекцію після купання в водоймі. Зокрема, в річці Дніпро (один випадок), а також в Азовському морі: в Кирилівці (дві людини) і Бердянську (14 випадків).

Як повідомляли "Коментарі", на популярному курорті Залізний порт Херсонської області 18 відпочиваючих потрапили в районну лікарню Голої Пристані з харчовим отруєнням (гастроентеритом). Зазначається, що серед постраждалих крім українців є і громадяни Білорусі.

Причиною масштабного отруєння стали улюблені ласощі всіх туристів: варені креветки, рапани та мідії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!