Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Wizz Air за два тижні скасував 50 вильотів з Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Wizz Air за два тижні скасував 50 вильотів з Києва

Пасажирам обіцяють компенсацію

31 липня 2019, 09:19 comments4244
Поділіться публікацією:
Wizz Air за два тижні скасував 50 вильотів з Києва

Wizz Air з 16 по 30 липня скасував 50 вильотів з Києва, свідчить інформаційне табло аеропорту Жуляни.

У цей період кожен день скасовувалися від двох до чотирьох рейсів з української столиці. Зміни розкладу торкнулися вильотів з 17 напрямами в Європу: у Берлін, Біллунн, Братиславу, Бремен, Будапешт, Варшаву, Відень, Гамбург, Ганновер, Дортмунд, Кельн, Копенгаген, Краків, Ларнаки, Меммінген, Ригу, Франкфурт.

Раніше Wizz Air заявив про скасування частини рейсів за вказаними 17 напрямами, яки повинні були відбутися в більш пізній період — з 3 по 20 серпня. Загальний обсяг анонсованого скорочення частоти становить 24 рейси на тиждень.

Подібні дії Wizz Air раніше пояснили операційними причинами через затримку з поставкою літаків.

Щодо компенсації, відповідно до регулювання ЄС №261/2004, пасажири зареєстрованих в ЄС авіакомпаній, у разі якщо їх проінформували про скасування рейсів менш ніж за 2 тижні до вильоту, можуть розраховувати на компенсацію, розмір якої становить від 250 до 600 євро в залежності від дальності перельоту.

Крім цього, мандрівник має право повернути гроші за квиток на скасований рейс без сплати штрафу або безкоштовно перебронювати квиток на альтернативний маршрут або іншу дату.

Як повідомляли "Коментарі", столичний аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) у вересні на 10 днів призупинить свою роботу у зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги.   

"З 9:00 2 вересня до 9:00 12 вересня 2019 аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського буде закритий на прийом / випуск повітряних суден у зв'язку з проведенням поточного ремонту злітно-посадкової смуги (NOTAM A1437 / 19)", — йдеться в повідомленні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!