Головна Новини Суспільство події У РФ дівчину використовували, як «боксерську грушу»: жахливі фото
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ дівчину використовували, як «боксерську грушу»: жахливі фото

Нападники наносили дівчині множинні удари по тулубу, рук, ніг, виривали волосся

31 липня 2019, 14:24 comments4252
Поділіться публікацією:
У РФ дівчину використовували, як «боксерську грушу»: жахливі фото

У місті Кімри Тверської області троє молодих чоловіків використовували місцеву жительку як боксерської груші, коли вона спробувала уникнути зґвалтування.

На дівчину напали ввечері біля колишнього більярдного клубу "Едем". Троє юнаків спробували зґвалтувати жінку, але та дала відсіч.

У відповідь на це вони почали бити дівчину, вони завдавали їй численні удари по тілу, рук, ніг, виривали волосся, на обличчі постраждалої не залишили жодного живого місця. Коли жінка перестала подавати ознаки життя, нападники втекли.

Дівчину виявила місцева мешканка в критичному стані.

fLE0zLlS3uum1PqZx1yp2G4zi.jpg

"Вона лежала напівголою, без верху. Дівчина відвела її до себе додому. На моє запитання, чому не викликали швидку, сказала, що сестра просила не викликати. Коли вона у неї заснула, господиня квартири підійшла до неї, думала — померла, перевірила пульс, тільки після того викликала швидку, ближче до 11 дня", — розповів брат потерпілої.

Незабаром стала відома інформація про те, що в реанімацію Кімрской ЦРЛ з важкими травмами потрапила молода жінка, на яку напали троє молодих людей, виявилася не вірна.

Насправді постраждала приєдналася до нетверезої компанії, що складалася з трьох чоловіків і двох 35-річних жінок, і "поклала око" на одного з "лицарів", що, природно, не сподобалося "його" дамі.

Подруги по чарці довго терпіти не стали і жорстоко побили її. Як стало відомо, після бійки компанія продовжила розпивання алкоголю на інший квартирі, а постраждала добралася додому.

Як повідомляли "Коментарі", Тьєрі Бретон, в даний час очолює групу компаній Atos, і його дружина вже лягли спати, коли двоє одягнених у чорне невідомих увірвалися до них у житло і почали бити подружжя, наносячи удари, зокрема, по обличчю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!