Головна Новини Суспільство події У Києві розшукують небезпечного злодія-"клофелинщика"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві розшукують небезпечного злодія-"клофелинщика"

Чоловік спочатку він обміняв 10 доларів

1 серпня 2019, 03:40 comments1148
Поділіться публікацією:
У Києві розшукують небезпечного злодія-"клофелинщика"

У Києві чоловік отруїв касира пункту обміну валют і вкрав 50 тисяч гривень з каси. Про це йдеться в публікації на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Для розвідки зловмисник обміняв невелику суму, а потім повернувся до дівчини зі склянкою кави, нібито з романтичними мотивами.

"На вулиці Саксаганського в пункт обміну валют зайшов чоловік. Спочатку він обміняв 10 доларів. Потім вийшов і через кілька хвилин повернувся з кавою, яку віддав дівчині-касиру. Після кількох ковтків дівчина перестала розуміти, що з ним відбувається і "прокинулася" вже на вулиці. Як з'ясувалося, вона винесла чоловікові всю касу — близько 50 тис грн", — наголошується в повідомленні.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", на залізничному вокзалі Києва затримано два таксиста, які підмішували клієнтам клофелін, а потім грабували їх. Після затримання таксисти зізналися у скоєнні злочину, розповівши, що стежили на вокзалі за напідпитку пасажиром, підходили до нього з пропозицією за невеликі гроші доставити в потрібний населений пункт, і непомітно додавали спиртне клофелін. Вони також повідомили, що таким чином, крім них, діють і інші колеги-перевізники не лише на столичному вокзалі, але і в інших містах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!