П'ятеро дітей постраждали в ДТП у Вінницькій області

У Немирівському районі Renault в'їхав у ВАЗ.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Кудлаи Немирівського району Вінницької області госпіталізовано п'ятеро дітей.

Про це інформує прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що близько 12:30 1 серпня автомобіль ВАЗ під час здійснення повороту зіткнувся з Renault, який рухався позаду нього.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Чехії автобус із заробітчанами потрапив у ДТП, загинула жінка. Транспортное пригода сталася між населеними пунктами Причина і Петровіце. За інформацією чеських правоохоронців, водій мікроавтобуса не відреагував на заборонний сигнал світлофора на залізничному переїзді і спробував проскочити перед потягом. Це не вдалося. В результаті ДТП загинула жінка