Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Музей становлення нації відкрився в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Музей становлення нації відкрився в Києві

В музеї встановлено 100 постатей видатних українців

3 серпня 2019, 17:10 comments2481
Поділіться публікацією:
Музей становлення нації відкрився в Києві

У Києві   відбулося урочисте відкриття Музею становлення української нації.

"Сьогодні в Києві відкрився надзвичайний Музей становлення української нації! Сучасний, емоційний, інтерактивний музей, створений з душею, серцем і глибокими знаннями громадським діячем і бізнесменом Валерієм Галаном", — написав про відкриття музею заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар на сторінці у Фейсбуці.

Увазі відвідувачів пропонується сто силіконових постатей видатних українців – від княгині Ольги до співачки Джамали. Всі фігури зібрані у 25 сюжетів і об'єднані спільною ідеологічною лінією або видатною історичною подією.

У музеї представлені п'ять епох: стародавня історія (від трипільців до слов'ян); історія Русі (від княгині Ольги до короля Данила Романовича); козацька доба (від засновника традицій Запорізької Січі Байди Вишневецького до гетьмана Івана Мазепи); відродження нації і боротьба за незалежність (від УНР до героїчної оборони України в російсько-українській війні); сучасна Україна (відомі сучасники).

Як повідомляли "Коментарі", в Києві відкрилася перша експозиція "музей виборчого трешу", експонатами якої стануть приклади спроб підкупити кандидатів свій електорат.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!