У Рівному чоловік жорстоко побив поліцейську

Чоловік був затриманий і тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі

У Рівному 45-річний чоловік побив поліцейську, яка прибула зі своїм напарником на виклик про домашнє насильство проти дружини і дочки зловмисника. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Рівненській області.

Інцидент стався ввечері 3 серпня. За словами патрульної, чоловік смикав її за форму, а потім завдав удари в область голови та шиї, у внаслідок чого у неї діагностували струс головного мозку.

За фактом нападу було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Чоловік був затриманий і тепер йому загрожує до 5 років позбавлення свободи.

неизвестные пограбували паризьке житло екс-міністра економіки Франції Тьєрі Бретона, замкнувши його разом з дружиною в туалеті. Тьєрі Бретон, в даний час очолює групу компаній Atos, і його дружина вже лягли спати, коли двоє одягнених у чорне невідомих увірвалися до них у житло і почали бити подружжя, наносячи удари, зокрема, по обличчю.

Потім грабіжники стали погрожувати колишньому міністру пістолетом, вимагаючи відкрити сейф, де зберігалися прикраси. Бретон підкорився, віддавши коштовності грабіжникам. Після цього власники будинку і їх водій опинилися замкнутими в туалеті. В цей час грабіжники продовжили обстежувати будинок у пошуках цінних речей, а, закінчивши, пустилися в перегони.