Головна Новини Суспільство події Холода відступлять і знову повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Холода відступлять і знову повернеться тепло

Оприлюднено прогноз погоди на сьогодні

6 серпня 2019, 07:25 comments1961
Поділіться публікацією:
Холода відступлять і знову повернеться тепло

В Україну йде підвищення температури повітря, незабаром стовпчик термометра перевалить за 30 градусів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала синоптик Наталка Діденко.

"До нас іде потепління! Вже з вівторка повітря почне прогріватися, завтра очікується 20... 27 градусів, лише на півночі і північно-сході ще затримаються 19... 22 градуси", — повідомив Діденко.

Також вона зазначила, що незабаром температура буде підніматися ще вище і в середині тижня перевалить за 30 градусів.

За прогнозом, сьогодні дощі пройдуть на заході України, невеликі опади можливі у Луганській області. Однак у більшості областей переважатиме суха сонячна погода. Вітер буде південно-західним, 5-10 м/с — штормових поривів не очікується ні в одному регіоні.

У столиці буде сонячно і сухо, щодо температури повітря — синоптична "золота середина". Синоптик порадила тримати вночі пледи недалеко, але вдень повітря вже почне прогріватися.

У вівторок в столиці очікується 23.. + 25 градусів.

"У середині тижня ви себе не впізнаєте — від ледь не пуховиків вчорашніх знову стрибнуть на вас з шафи бретельки, рівний гул кондиціонерів, шовк, льон, сатин і м'яка віскоза — прийде спека!", — розповіла синоптик.


Як повідомляли "Коментарі", із-за зміни клімату й глобального потепління Європу може накрити не тільки спека, але і небезпечні віруси. До такого висновку прийшла дослідницька група з Університету Байройта та Європейського центру з профілактики та контролю захворювань (ECDC).

За їх словами разом з тропічним теплом на територію спочатку південної, а потім і центральної Європи можуть потрапити смертельні тропічні віруси.

Вчені відзначають, що мова йде про епідемії вірусу Чикунгунья, який передається через укуси комарів. Таке дослідники відзначають, що потепління клімату вплинуло на зростання захворюваності, а саме – вже спостерігаються випадки зараження вірусом Чикунгунья в Італії, Франції та Флориді, однак вони поодинокі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!