Головна Новини Суспільство події Син Коломойського гратиме у чемпіонаті України
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Коломойського гратиме у чемпіонаті України

Грегорі Коломойський підписав контракт з баскетбольною командою «Дніпро»

6 серпня 2019, 17:20 comments1289
Поділіться публікацією:
Син Коломойського гратиме у чемпіонаті України

Син українського олігарха Ігоря Коломойського підписав контракт з баскетбольною командою "Дніпро" і гратиме у чемпіонаті України. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю РБК.

Грегорі Коломойський навчався у Клівлендської університеті на спеціальності спортивний менеджмент, але, за словами олігарха, йому було важко реалізувати себе в Штатах.

Сам Коломойський до США їздити не дуже любить, але побував на матчі в Клівленді, в якому брав участь його син, у 2015 році. На запитання про те, чи не відрадили йому адвокати поїздки до Штатів, Коломойський повідомив, що після вони з сином побували також в Майамі, Нью-Йорку і Канаді. Це була його остання поїздка у США.

"Він (Грегорі Коломойський — ред). поїхав у минулому році в червні чи в липні, провчився, позаймався баскетболом до лютого у Клівленді потім йому набридло, приїхав до Ізраїлю, догравав сезон, став професійним баскетболістом, підписав договір з "Маккабі", пограв трохи, отримав срібну медаль, а тепер підписав контракт з "Дніпром" і гратиме у чемпіонаті України ", — повідомив олігарх.

picture

Як повідомляли ЗМІ, син українського олігарха грав у баскетбольній команді першого дивізіонустудентської ліги NCAA в США. Зріст хлопця — 193 см і вага — 95 кг. Грегорі грає під третімномером на позиції розігруючого захисника.

Як раніше повідомляли "Коментарі",влітку відбулася зустріч Коломойського з Порошенком.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!