Головна Новини Суспільство події Під Харковом повісилися відразу два брата: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Харковом повісилися відразу два брата: що сталося

Два брати жили разом, сімей у них не було

8 серпня 2019, 01:10 comments2592
Поділіться публікацією:
Під Харковом повісилися відразу два брата: що сталося

У селі Катеринівка Харківської області у власному сараї повісилися відразу два брата – 61-річний Сергій та 59-річний Олександр. Про це повідомляє Оглядач.

В самому селі шоковані цією трагедією.

"Два брати жили разом, сімей у них не було, а батьки вже померли. Вони удвох вели господарство. Будинок у них хороший, вони обидва господарські чоловіки. Незважаючи на те, що в будинку не було жінок, у них завжди було чисто, прибрано, їжа наготовлена", – розповів нам місцевий житель Сергій.

Обидва брата тримали курей, кролів, качок. Старший, 61-річний Сергій, вже був на пенсії. Незадовго до трагедії він поїхав у Харків, до родичів. Там йому зробили невелику операцію на обличчі, видалили пухлину. Але про те, що це злоякісне утворення, ніхто не говорив. 3 серпня Сергій повідомив своєму 59-річному братові Олександру, що він смертельно хворий. Як кажуть у поліції Харківської області, молодший брат був у стані алкогольного сп'яніння. Ймовірно, брати посварилися. І тоді Сергій пішов в сарай і повісився. Коли Олександр побачив це, то теж вирішив звести рахунки з життям. Так їх двох і виявив в сараї один з родичів.

У селі припускають, що другий брат міг скоїти самогубство під впливом алкоголю.

У поліції зараз проводять експертизи, щоб встановити точну причину смерті.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", ученые з Данії, Норвегії та Німеччини з'ясували, що близько 10% людей відчувають так звані околосмертные переживання. У дослідженні взяли участь 1034 добровольця з 35 країн, яких залучили через онлайн-платформу краудсорсингу. Повідомляється, що околосмертные переживання були зафіксовані як у людей, яким не загрожувала смертельна небезпека (хоча вони були впевнені в зворотному), так і у тих, хто потрапляв у справді небезпечну для життя ситуацію. Наприклад, в автомобільну аварію, або пережили серцевий напад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.obozrevatel.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!