Головна Новини Суспільство події Синоптик налякала українців прогнозом погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик налякала українців прогнозом погоди

Стало відомо, якою буде погода в Україні

9 серпня 2019, 08:52 comments2467
Поділіться публікацією:
Синоптик налякала українців прогнозом погоди

Сьогодні українців чекають температурні гойдалки, місцями погода стане навіть небезпечною. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці синоптик Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом Діденко, очікується підвищення температури повітря і кілька областей накриє короткочасними дощами з грозами, шквалами і градом.

"На Заході і Півночі пройдуть короткочасні дощі з грозами, при грозах можливі шквали і град. На решті території України опади малоймовірні, буде багато сонця. Але тоненька смужка атмосферного фронту на півдні України може принести локальні дощі і грози, особливо в Приазов'я", — попередила синоптик.

За її словами, температура повітря в більшості областей буде високою, місцями очікується до 32 градусів.

"Спека в північних та західних областях послабне, завтра там очікується +25+29 градусів, хіба на Закарпатті все ж до +30 градусів ймовірно.
На Півдні, Сході та у більшості центральних областей ще буде гАряче, +26+32 градуси.", — написала Діденко.

Столицю очікує тепла погода, а до вечора можливий короткочасний дощ з грозою.

 

"У Києві 9 серпня 30 градусів не буде, але прогнозовані на завтра +27 градусів також — непогане свідоцтво літа. Короткочасний дощ можливий у другій половині дня або вже під вечір", — попередила синоптик і розповіла, що в найближчі дні в столиці очікується суха тепла погода, +26-28 градусів, а от у вівторок, 13 серпня, температура повітря може стрибнути до +35 градусів", — резюмувала синоптик.

Як повідомляло видання "Коментарі", конфлікти і війни на Землі будуть посилюватися у міру глобальних змін клімату. В останні роки екологічні проблеми і клімат все частіше стають причиною конфліктних ситуацій, а з плином часу ситуація не покращиться.

Зі зміною клімату населення на певних територіях земної кулі не зможе проживати на цих землях і змушене буде шукати більш прийнятні для себе умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!