Головна Новини Суспільство події У Києві злодій хотів пограбувати офіс депутата і був підстрілений
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві злодій хотів пограбувати офіс депутата і був підстрілений

Унести видобуток грабіжникові завадив співробітник охоронної фірми

9 серпня 2019, 09:22 comments2508
Поділіться публікацією:
У Києві злодій хотів пограбувати офіс депутата і був підстрілений

Сьогодні вночі, у Дарницькому районі Києва, на вулиці Бориспільська, 34, чоловік з пістолетом пограбував офіс депутата, і як тільки він вискочив зі здобиччю, його зустріла охорона і поліція.

Грабіжник постраждав під час перестрілки

Повідомляється, що грабіжник проник в офіс через вікно близько другої години ночі. Він виніс гроші з сейфа і, відкривши двері зсередини, вийшов на вулицю, зустрівшись лицем до лиця з охороною.

SDkT5gzHo-5M_HS5cv-km182d.jpg

1uOdyjE2cWu9ZRd6SB0x_FtBe.jpg

У грабіжника з собою була мисливська рушниця, яку він направив на опонента. Представник охоронної фірми зробив попереджувальний постріл у повітря, але усвідомивши, що грабіжник ось-ось вистрілить, відкрив вогонь першим. Одна гумова куля потрапила у стіну будинку, а друга в щоку зловмисникові.


Незабаром прибула поліція, яка затримала зловмисника. При ньому було виявлено близько 50 патронів до рушниці, кілька балаклав і викрадені з офісу гроші. Незабаром з'ясувалося, що чоловік кілька місяців тому вийшов з місць позбавлення волі.

Як повідомляло видання "Коментарі", 8 серпня на вул. 50 років Перемоги в смт Шацьк Волинської області в ДТП загинув депутат Нововолинської міськради Віктор Ярема. BMW Х5, в якому їхав депутат, злетів у кювет і врізався в дерево, у результаті чого на місці загинув 48-річний водій автомобіля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!