Головна Новини Суспільство події НАБУ підозрює екс-чиновника філії Укрзалізниці у розтраті більше мільйона гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ підозрює екс-чиновника філії Укрзалізниці у розтраті більше мільйона гривень

НАБУ викрила махінації в постачання щебеню в РФ

9 серпня 2019, 12:07 comments2192
Поділіться публікацією:
НАБУ підозрює екс-чиновника філії Укрзалізниці у розтраті більше мільйона гривень

Детективи НАБУ повідомили про підозру у розтраті 1,2 млн гривень колишньому чиновнику виробничого підрозділу філії "Центр управління промисловістю" ПАТ "Укрзалізниця".

Як свідчать дані розслідування, в кінці 2013 — початку 2014 року директор Трудівського кар'єроуправління створив видимість законних підстав реалізації щебеневої продукції на адресу приватної компанії шляхом оформлення договору поставки.

"Надалі підприємство відвантажило ТОВ 19,765 тисяч тонн щебеню, який залізницею експортували в Російську Федерацію. Однак жодних бухгалтерських документів на підтвердження зазначених правовідносин з держпідприємством складено не було і відповідних розрахунків не проведено", — йдеться в повідомленні.

Згідно з висновками судово-економічних експертиз, такими діями інтересам держпідприємства нанесено 1,2 млн гривень збитків.

Як зазначається, підслідність зазначеного кримінального злочину за НАБУ Генеральний прокурор України визначив у серпні 2018 року.

"З тих пір НАБУ і САП здійснюють досудове розслідування у супроводі Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту Національної економіки поліції України", — заявили в прес-службі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру екс-голові Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЭКУ) Дмитра Вовка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!