Головна Новини Суспільство події В Одесі затримали лжемінера
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі затримали лжемінера

Чоловік діяв заради грошей і на замовлення

9 серпня 2019, 16:51 comments2152
Поділіться публікацією:








В Одесі затримали лжемінера

Правоохоронці затримали чоловіка, який за замовленням робив неправдиві повідомлення про замінування важливих об'єктів інфраструктури Одеси.

Слідство встановило, що 39-річний раніше судимий одесит маючи намір заробити грошей, отримував через соціальні мережі від незнайомців замовлення на мінування об'єктів: школи, лікарні, місця великого скупчення людей тощо.

Повідомлення він посилав переважно електронною поштою використовуючи заходи анонімізації ("TOR", "VPN", прив'язував поштові скриньки до віртуальних номерів телефонів). Для кожного зі своїх повідомлень людина створювала окрему електронну пошту і мала їх безліч.

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили IP-адресу користувача, номери мобільних телефонів, які він використовував, і мобільний пристрій.

Відзначається, що здійснивши ряд помилкових мінувань, грошей від замовника зловмисник так і не отримав.


Як повідомляв сайт "Коментарі", на електронну пошту патрульної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування всіх лікарень, пологових будинків, дитячих садів, торгових центрів, релігійних споруд і готелів Львова. Анонім будь-яких вимог не висував.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!