Головна Новини Суспільство події Відома балерина загинула в ДТП під Полтавою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома балерина загинула в ДТП під Полтавою

ДТП сталося під Полтавою

11 серпня 2019, 10:37 comments9888
Поділіться публікацією:
Відома балерина загинула в ДТП під Полтавою

10 серпня в ДТП на трасі Київ-Харків загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова. Про це повідомив генеральний директор, художній керівник Харківського національного театру опери та балету їм. Н. Ст. Лисенко Олег Оріщенко на своїй сторінці в Facebook.

Трагедія сталася у Великобагачанському районі Полтавської області вночі. На 277 км автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський між селами Білоцерківське і Коноплянка, 26-річний водій автобуса "СЕТРА 317" зіткнувся з мікроавтобусом марки VolkswagenLT 35.

У результаті аварії на місці загинув 44-річний пасажир мікроавтобуса, а 31-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Загиблою виявилася харків'янка Світлана Ісакова — провідна солістка балету театру "Схід Opera".

picture


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", ізвестная актриса, зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон і її бойфренд Кріс Мартін, стали винуватцями аварії в Нью-Йорку. Машина знаменитостей чи не переїхала жінку пішохода. Після зйомок ток-шоу Джиммі Феллона актриса разом з Крісом Мартіном і сином Мозесом поверталися додому. По дорозі, вони потрапили в ДТП. Водій їх авто не впорався з керуванням і виїхав на червоне світло на пішохідному переході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!