Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, яка погода чекає на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, яка погода чекає на Україну

Оприлюднено прогноз погоди на сьогодні

12 серпня 2019, 07:54 comments1711
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, яка погода чекає на Україну

В Україні сьогодні прогнозують теплу погоду, практично без опадів. Невеликий дощ пройде у Львівській та Луцькій областях. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На заході країни вдень очікується +31...+33˚С, вночі +15...+17˚С. На сході вдень очікується +28...+30˚С, а вночі +14...+16˚С. На півдні вдень прогнозується +30...+32˚С, вночі +18...+20˚С. На півночі температура повітря вдень підвищиться до +28...+30˚С, вночі до +14...+16˚С. У центральній частині України вдень буде +29...+31˚С, а вночі +15...+17˚С.

У столиці сьогодні буде сонячно, опадів не прогнозують. Температура повітря вдень підвищиться до +28...+30˚С, а вночі +16...+18˚С.

Як повідомляло видання "Коментарі", конфлікти і війни на Землі будуть посилюватися у міру глобальних змін клімату. В останні роки екологічні проблеми і клімат все частіше стають причиною конфліктних ситуацій, а з плином часу ситуація не покращиться.

Зі зміною клімату населення на певних територіях земної кулі не зможе проживати на цих землях і змушене буде шукати більш прийнятні для себе умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!