Головна Новини Суспільство події У Харкові мережа магазинів торгує одягом з картою Росії та окупованим Кримом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові мережа магазинів торгує одягом з картою Росії та окупованим Кримом

Футболки були присвячені Чемпіонату світу з футболу

12 серпня 2019, 12:54 comments2172
Поділіться публікацією:
У Харкові мережа магазинів торгує одягом з картою Росії та окупованим Кримом

У Харкові в ТРК "Україна" в мережі стокового одягу Mega-stock, яка реалізує аутлет-колекції відомих європейських брендів, продають футболки з зображенням карти Росії з окупованим Кримом.

На футболках зображена карта Росії з окупованим півостровом Крим, причому карта виконана в кольорах прапорів Франції та Швеції.

Персонал магазину спочатку заперечував, що продає продукцію з картою Росії – швидше за все не впізнав її на виробах, і тим більше не помітив на карті окупований півострів Крим.

За словами адміністратора харківської мережі магазинів Mega-stock, ці футболки з колекції 2018 року, були присвячені Чемпіонату світу з футболу, який проходив у Росії в минулому році.

Також вона зазначила, що магазин і його співробітники є патріотами України і не поширюьб сепаратистську символіку.

"Щодо ситуації з футболками, я розмовляла з керівництвом, і воно сказало, що футболки не мають відношення до сепаратизму в тому чи іншому прояві, і вони присвячені Чемпіонату світу з футболу – і не більше. Щодо цих футболок – нас не бентежить, що вони є. Якщо ж на футболках є ще щось, що ви могли б нам показати, то прийдіть і покажіть, і ми обов'язково їх знімемо, тому що ми не є прихильниками будь-яких російських програм", — повідомила вона

Як повідомляли "Коментарі", посольство Росії в Лондоні опублікувало на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter карту, на якій Крим ставитися до території України.

Картинка була опублікована в якості ілюстрації цитати глави російського МЗС Сергія Лаврова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!