Головна Новини Суспільство події Під Одесою сталося загадкове подвійне вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Одесою сталося загадкове подвійне вбивство

До правоохоронців звернулися мешканці будинку

13 серпня 2019, 06:05 comments2211
Поділіться публікацією:
Під Одесою сталося загадкове подвійне вбивство

В одному з багатоквартирних будинків у місті Чорноморськ Одеської області виявили два чоловічих трупа зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Головне управління Національної поліції області.

Тіла пролежали в квартирі будинку №43, розташованому на проспекті Миру, більше тижня.

До правоохоронців 11 серпня звернулися мешканці будинку, поскаржившись на неприємний запах, схожий на трупний.

У присутності які прибули на місце події поліцейських була розкрита вхідні двері однієї з квартир. Там виявили двох чоловіків віці до 35 років. Згодом з'ясувалося, що один із загиблих – господар квартири, інший – місцевий житель, який, як передбачається, прийшов у гості.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В даний час встановлюються причини та обставини загибелі обох чоловіків.

 Як повідомляли "Коментарі", у Тернополі 22-річний місцевий житель зарізав залицяльника своєї матері, знявши вбивство на відео. Приїхавши на виклик лікарі бригади швидкої допомоги виявили мертвого чоловіка з множинними колото-різаними ранами на тілі і шиї. Він помер до приїзду медиків. За даними керівника відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрія Барабана, загиблий — житель Тернополя, 1985 року народження. Він помер від множинних ножових поранень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unian.net
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!