Головна Новини Суспільство події Біля Офісу президента сотні медиків вимагають відставки Уляни Супрун
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Офісу президента сотні медиків вимагають відставки Уляни Супрун

На думку мітингувальників, за три роки діяльності уряд продемонстрував нездатність виконувати дієву реформу у сфері охорони здоров'я

13 серпня 2019, 15:47 comments2637
Поділіться публікацією:
Біля Офісу президента сотні медиків вимагають відставки Уляни Супрун

У вівторок, 13 серпня, кілька сотень людей влаштували мітинг біля стін Офісу президента України. Мітингувальники, більшість з яких – працівники медичних установ, вимагали відставки в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, передає УНН.

Як пояснив один з координаторів акції, координатор медичної служби Евромайдана Андрій Гук, три роки діяльності останніх урядів "показали нездатність виконувати дієву реформу системи охорони здоров'я".

UIJC7impKXf0BNF83G4jgQgDP.jpg

"Ми сюди прийшли, щоб налагодити діалог з новою адміністрацією ОП, для того, щоб знайти консенсус у подальшому проведенні реформ охорони здоров'я", — сказав Гук.

B2DhONMaXb4mKWsG2upWQv-HL.jpg

Наголошується, що учасники мітингу очікують зустрічі з ким-небудь з представників влади. За інформацією ЗМІ, з ОП на Банкову вже вийшов радник президента Михайло Радуцький, який в ці хвилини спілкується з організаторами.

1Mnj7Ae4cdAiLcs6GcI0TvFqa.jpg

Нагадаємо, Кабінет міністрів у липні 2016 року призначив Уляну Супрун першим заступником міністра охорони здоров'я України. Згідно з розпорядженням Кабміну, з серпня 2016 року вона виконує обов'язки міністра охорони здоров'я України. У лютому 2019 року Супрун за рішенням суду заборонили виконувати обов'язки керівника МОЗ. Однак, через кілька днів Кабмін дозволив Супрун виконувати обов'язки в. о. голови МОЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!