Головна Новини Суспільство події Оприлюднено прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено прогноз погоди

Якою буде погода розповіли синоптики

14 серпня 2019, 07:35 comments2037
Поділіться публікацією:
Оприлюднено прогноз погоди

Сьогодні погода в Україні буде спекотною на Сході, Півдні і в центральної частини. На Заході відчутно похолодає. Про це синоптик Наталія Діденко написала у своєму Facebook.

Протягом дня на Заході температура повітря від 19 до 24 градусів тепла. Однак на Тернопільщині, Хмельниччині та в Чернівецькій області буде спекотніше – 26... 29 градусів тепла.

Ослабне спека в північних областях України. Завтра там очікується від 28 до 32 градусів тепла.

Атмосферний фронт, пов'язаний з локальним циклоном Zorro, обумовить грозові дощі, на Заході і дотягне до і північних районів Житомирщини Київщини. Тут ще й буде посилюватися періодично південно-західний вітер.

У середу, 14 серпня, у Києві буде досить жарко – 30... 32 градусів тепла. Синоптики прогнозують, що у столиці також буде падати дощ, ймовірно, буде гроза.

Як повідомляло видання "Коментарі", конфлікти і війни на Землі будуть посилюватися у міру глобальних змін клімату. В останні роки екологічні проблеми і клімат все частіше стають причиною конфліктних ситуацій, а з плином часу ситуація не покращиться.

Зі зміною клімату населення на певних територіях земної кулі не зможе проживати на цих землях і змушене буде шукати більш прийнятні для себе умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!