Головна Новини Суспільство події Якою буде погода, розповіли синоптики
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода, розповіли синоптики

Сьогодні в деяких регіонах країни очікується несприятлива погода.

15 серпня 2019, 07:26 comments2067
Поділіться публікацією:
Якою буде погода, розповіли синоптики

Синоптики прогнозує пониження температури повітря та сильні дощі з грозами. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом, в четвер на сході країни очікується суха і сонячна, без опадів. Вночі повітря в регіоні складатиме 17 19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 30 32 градусів.

У південних областях України буде сухо, вдень буде сонячно, можлива невелика хмарність. Вночі очікується від 17 до 20 градусів, удень повітря прогріється до 28 32 градусів. У Криму сонячно і сухо, без опадів. Вночі 17 19 градусів, вдень 29 31 градус.

На півночі країни сьогодні прогнозують суху і сонячну погоду, без опадів. Вночі в регіоні 16 18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть 25 27 градусів.

Західні області накриє сильними дощами, зливами, місцями можливі грози. Вночі в регіоні температура повітря опуститься до 13 16 градусів, вдень повітря прогріється до 18 21 градуса.

У центральній частині країни буде сонячно, опадів не прогнозуються. Нічна температура повітря складе 16 19 градусів, вдень повітря прогріється до 28 31 градуса.

У Києві також очікується зниження температури повітря, однак опади не прогнозуються. Вночі від 16 до 18, вдень повітря прогріється до 24 26 градусів.

Як повідомляло видання "Коментарі", конфлікти і війни на Землі будуть посилюватися у міру глобальних змін клімату. В останні роки екологічні проблеми і клімат все частіше стають причиною конфліктних ситуацій, а з плином часу ситуація не покращиться.

Зі зміною клімату населення на певних територіях земної кулі не зможе проживати на цих землях і змушене буде шукати більш прийнятні для себе умови.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!