Головна Новини Суспільство події У жителя Маріуполя вилучили арсенал зброї часів Другої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У жителя Маріуполя вилучили арсенал зброї часів Другої світової війни

В Маріуполі поліцейські роззброїли місцевого "Колекціонера"

15 серпня 2019, 18:29 comments2025
Поділіться публікацією:
У жителя Маріуполя вилучили арсенал зброї часів Другої світової війни

У місті Маріуполь Донецької області, 14 серпня оперативники та слідчі Центрального відділу поліції провели санкціонований обшук будинку місцевого жителя. За результатами обшуку було вилучено арсенал зброї Другої світової війни. Про це повідомляє обласна поліція.

У чоловіка було вилучено: три корпуси від гранати “Ф1”, предмет схожий на гвинтівку, пістолет-кулемет Шпагіна, кулемет Дегтярева, пістолет “Браунінг”, газовий пістолет та револьвер, 4 стволи до гвинтівки, півкілограму пороху та понад 200 набоїв різного калібру.

Чоловік пояснив, що подорожуючи містами України, він досліджував місця бойових дій. Всю знайдену зброю та боєприпаси віз додому, тим самим наражаючи на небезпеку себе та оточуючих.

“Загалом за добу поліцейські Донеччини чотири рази вилучали зброю. У мешканця Вугледару правоохоронці виявили гранату ВОГ, 3 димові шашки та набої. У Селидовому ніж кустарного виробництва зберігав засуджений місцевої виправної колонії. У Слов’янську поліцейські вилучили порох та набої”, — повідомили у поліції.

За всіма фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у схованці на Донеччині виявили арсенал зброї та боєприпасів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!