Головна Новини Суспільство події Подвійне вбивство під Одесою: поліція затримала підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Подвійне вбивство під Одесою: поліція затримала підозрюваного

Його підозрюють у вбивстві лише одного з двох загиблих

15 серпня 2019, 18:35 comments2554
Поділіться публікацією:








Подвійне вбивство під Одесою: поліція затримала підозрюваного

11 серпня в одній з квартир Чорноморська Одеської області поліцейські виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті — господаря і його гостя. Запідозрили недобре і звернулися в правоохоронні органи сусіди власника будинку після того, як відчули в під'їзді неприємний запах.

Як передає прес-служба ГУНП в Одеській області, сьогодні, 15 серпня,  їх співробітники зловили підозрюваного — 33-річного, раніше не судимий приятеля обох жертв.

y__tXrGHTGPEPrUAzsiHifzr7.jpg

За словами затриманого, в день трагедії вони втрьох відзначали спільне свято. Під час хмільного застілля між 47-річним господарем і їх 34-річним знайомим виник конфлікт, в ході якого вони не на жарт вчепилися один в одного. Господар квартири накинув на шию гостя шнур і став душити. Підозрюваний нібито хотів розборонити конфліктуючих і почав бити господаря будинку по обличчю. Коли ж побачив, що той задушив їх спільного друга, схопив за горло і його.

В даний час затриманому оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) одного із загиблих. Правові висновки по смерті іншого постраждалого будуть зроблені після проведення судово-медичних експертиз та необхідних слідчо-розшукових дій. Триває досудове розслідування. Підозрюваний перебуває під вартою в СІЗО.

y__tXrGHTGPEPrUAzsiHifzr7.jpg



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Генпрокуратура заявила про появу підозрюваних у справі про вбивство українського журналіста Павла Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!