Головна Новини Суспільство події У "Токіо Стар" постраждали іноземці та дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Токіо Стар" постраждали іноземці та дитина

З'явилися нові подробиці про пожежу в одеському готелі

17 серпня 2019, 14:47 comments4032
Поділіться публікацією:
У "Токіо Стар" постраждали іноземці та дитина

В готелі "Токіо стар" під час пожежі постраждали два іноземця і дитина. Про це повідомили в Одеській обласній державній адміністрації.

З 10 постраждалих семеро перебувають у важкому стані, двоє – у стані середньої тяжкості. Серед госпіталізованих є іноземець — громадянин Сьєрра-Леоне. Постраждав також громадянин Литви, він отримав амбулаторну допомогу в лікарні, від госпіталізації відмовився.

Крім того, сім осіб загинули на місці пожежі, ще один – у машині "швидкої допомоги".

"Серед пацієнтів, яким надавали медичну допомогу: двоє жителів Одеси; троє жителів Одеської області; один житель Херсонської області; один мешканець Сум; один житель Маріуполя; один громадянин Литви і один громадянин Сьєрра-Леоне", — додали в ОДА.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар, в результаті чого загинули вісім осіб, ще 10 чоловік були госпіталізовані. Всього з місця події було евакуйовано 150 людина.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Також стало відомо про те, що поліція розглядає три версії причин пожежі.

Зазначимо, що власником одеського готелю "Токіо Стар"  є підприємець і активіст Вадим Чорний, який також є позаштатний радник Труханова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!