Головна Новини Суспільство події СБУ накрила групу "чорних" реєстраторів
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ накрила групу "чорних" реєстраторів

Луценко розповів подробиці

17 серпня 2019, 15:59 comments3138
Поділіться публікацією:
СБУ накрила групу "чорних" реєстраторів

Співробітники прокуратури Києва та СБУ затримали сім учасників злочинної групи, серед яких були два адвоката і колишній керівник органів юстиції Києва, займалася незаконним заволодінням нерухомого майна. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook в суботу, 17 серпня.

"Сьогодні після тривалого документування прокуратура Києва та СБУ проводять спільну спецоперацію по затриманню злочинної групи, члени якої організували схему заволодіння нерухомим майном, яке перебувало в державній, комунальній і приватній власності, чим завдано збитків на 1,5 млрд гривень", – написав Луценко.

Луценко зазначив, що всього сім чоловік – троє організаторів і четверо виконавців – затримані в порядку ст. 208 КПК України. Серед затриманих – двоє адвокатів і колишній керівник органів юстиції Києва.

Крім того, за словами генпрокурора, вилучені документи дозволять надалі вивчити роль суддів у прийнятті потрібних рейдерам рішень".

Як повідомляло видання "Коментарі", правоохоронці затримали чоловіка, який за замовлення робив неправдиві повідомлення про замінування важливих об'єктів інфраструктури Одеси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!