Головна Новини Суспільство події У Держбюро розслідувань назвали ймовірну причину пожежі в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держбюро розслідувань назвали ймовірну причину пожежі в Одесі

Співробітники ДБР проводять слідчі дії

17 серпня 2019, 17:59 comments3579
Поділіться публікацією:
У Держбюро розслідувань назвали ймовірну причину пожежі в Одесі

Державне бюро розслідувань у зв'язку з пожежею в одеському готелі "Токіо Стар" порушило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, передає прес-служба відомства.

Досудове розслідування події здійснює ГУ Нацполіції в Одеській області.

picture

За попередніми даними було встановлено, що пожежа виникла внаслідок порушення вимог пожежної безпеки. На момент виникнення пожежі в приміщенні готелю працювало 270 готельних номерів, з будівлі були евакуйовані 136 осіб, а 10 — госпіталізовано, а 8 осіб загинули у вогні.

В даний час співробітники Держбюро розслідувань проводять слідчі дії для перевірки виконання службових обов'язків працівниками ДСНС в Одеській області при здійсненні ними перевірок та інших заходів з метою контролю за станом системи протипожежної безпеки. Зокрема, вилучається документація, проводяться допити свідків.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар, в результаті чого загинули вісім людей, ще 10 чоловік були госпіталізовані. Всього з місця події було евакуйовано 150 осіб. У пожежі постраждали два іноземця та одна дитина. Пізніше на місці пожежі було знайдено ще одне тіло.

Також стало відомо про те, що поліція розглядає три версії причин пожежі.

Зазначимо, що власником одеського готелю "Токіо стар" є підприємець і активіст Вадим Чорний, який також є позаштатним радником мера міста Геннадія Труханова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!