Головна Новини Суспільство події На Прикарпатті дотла згоріла старовинна церква
commentss НОВИНИ Всі новини

На Прикарпатті дотла згоріла старовинна церква

Церква побудована в 1884 році

20 серпня 2019, 04:40 comments1695
Поділіться публікацією:
На Прикарпатті дотла згоріла старовинна церква

У селі Новоселиця Снятинського району на Прикарпатті згоріла 130-річна дерев'яна церква Введення в Храм Пресвятої Діви Марії. Про це повідомляє прес-служба Управління ГСЧС в Івано-Франківській області в Facebook.

Повідомлення про виникнення пожежі в дерев'яній будівлі на площі 400 кв. м надійшло о 16:44. За даними рятувальників, в пожежу було локалізовано за допомогою 6 одиниць техніки та 12 чоловік особового складу. Жертв і постраждалих немає.

Церква побудована в 1884 році (за іншими даними 1889) на кошти громади. При церкві діє братство, сестринство і недільна школа.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", сильна пожежа на порожньому складі в середу ввечері серйозно пошкодив повітряні дроти, сигнальні системи і залізничні колії в Хесслехольме.Все поїзда між Стокгольмом і Мальме, двома найбільшими містами Швеції, зазвичай ходять через Хесслехольм, тому інцидент викликав серйозні незручності для тисяч пасажирів. Зараз основні ремонтні роботи спрямовані на відновлення шляхів, проте вони є масштабними і витратними за часом. "Це гігантські зусилля. У нас близько 30 осіб працюють в кожну зміну", — зазначила представник шведського транспортного управління Сара Ліндстрем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://if.dsns.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!