Головна Новини Суспільство події У Дніпрі зловмисник вистрілив поліцейському в ногу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі зловмисник вистрілив поліцейському в ногу

Після злодіяння чоловік переховувався у власній квартирі

25 серпня 2019, 18:01 comments2173
Поділіться публікацією:
У Дніпрі зловмисник вистрілив поліцейському в ногу

В Україні в Дніпрі сьогодні, 25 серпня, зловмисник, який пограбував дівчину, вистрілив з пістолета поліцейському в ногу. Це сталося в Індустріальному районі, передає прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як наголошується, в поліцію надійшла інформація, що невідомий чоловік зірвав золотий ланцюжок з шиї дівчини і побіг у напрямку Слобідського проспекту.

"Володіючи оперативною інформацією про зазначений злочин, заступник начальника Індустріального відділення поліції Володимир Галушко помітив підозрюваного. При спробі його затримати, зловмисник почав стрілянину в бік поліцейського. З пораненням ноги Володимира доставили в лікарню", — йдеться в повідомленні.

Вже встановлено, що зловмиснику, якого підозрюють у грабежі, 28 років. Його затримали за місцем проживання.

"Чоловік переховувався у власній квартирі. В ході відпрацювання території здійснення злочини патрульні виявили речові докази, а саме дві гільзи, золотий хрестик постраждалої дівчини та пістолет травматичної дії", — пояснили у поліції. 

Проти затриманого чоловіка відкрили кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Йому загрожує від дев'яти до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Бразилії поліцейський захопив автобус з заручниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!